Het verdienmodel

BIGorillas biedt een leuke, dynamische en uitdagende omgeving voor iedereen die zich wil bekwamen in Business Intelligence en Data engineering. Als gorilla verwachten we het nodige van je en daar willen we je natuurlijk ook voor belonen! Naast een goed salaris bieden wij een mobiliteitsbudget (kies zelf voor een fiets, auto of openbaar vervoer), mobiele telefoon en laptop naar keuze, 25 vakantiedagen en een bijdrage in je pensioenopbouw (5% van je maandsalaris).

Bovendien ontvang je bij ons een ruim opleidingsbudget van €5.000,- en heb je maandelijkse bijeenkomsten met je collega’s en een jaarlijks uitje met ons allemaal + je partner.

0 euro Bruto jaarsalaris incl. bonus
0 euro Netto vergoedingen per jaar
0 euro Opleidingsbudget per jaar

Maar de twee leukste onderdelen vinden wij zelf toch wel de BONUSREGELING en het abonnement op een dierentuin.

De bonusregeling die we hebben, kun je gerust uniek noemen: als al je kosten door ons zijn gedekt (salaris, auto, etc) dan krijg je namelijk het eerste jaar 30% (tot maximaal 40% vanaf het derde jaar in dienst) over de rest van je omzet die je genereert als bonus uitgekeerd. Dat kan, afhankelijk van je expertise, oplopen tot vele tienduizenden euro’s per jaar!

Omdat wij dieren, en in het bijzonder gorilla’s, een warm hart toedragen, adopteren we bovendien voor iedere medewerker een gorilla via het Wereld Natuur Fonds. Om je daar ook van mee te laten genieten is een abonnement op een dierentuin naar keuze onderdeel van je beloning!

Dashboard

Bij ons heb je realtime inzicht in je verdiensten en opgebouwde bonus gedurende het kalenderjaar:

Word jij onze nieuwe Gorilla?