Stap In de Wereld van BIGorillas: Waar Avontuur en Groei op Je Wachten

Ontdek de wereld van BIGorillas, waar avontuur, groei en innovatie samenkomen! We bieden een dynamische omgeving voor BI- en Data Engineering-professionals, waarbij we jouw inzet belonen met een competitief salaris en een scala aan voordelen, waaronder:

  • Mobiliteitsvrijheid: De keuze is aan jou! Ga je voor een vlotte fiets, een stoere auto of het gemak van het openbaar vervoer? Jouw reis, jouw keuze.
  • Technologische vrijheid: Werk met de tools die jouw voorkeur hebben. Bij BIGorillas krijg je de vrijheid om te kiezen tussen een gloednieuwe laptop en mobiele telefoon die perfect aansluiten bij jouw behoeften, of ontvang je maandelijks een vergoeding om zelf de apparatuur te selecteren die jou het meest inspireert.
  • Balans: Ontspan met 25 vakantiedagen en pensioenbijdrage.
  • Jaarlijkse bonus: Royale bonus van 30% over de rest van je omzet, die loopt op tot 40% vanaf het derde jaar in dienst.
  • Groei en Ontwikkeling: Til jouw kennis naar nieuwe hoogtes met een opleidingsbudget van €5.000,-. Leer, groei en excelleer.
  • Community: Deel successen en bespreek uitdagingen tijdens onze maandelijkse meet-ups. Bij BIGorillas maak je deel uit van een hechte gorilla gemeenschap waarin iedereen telt.Geniet van ons jaarlijkse teamuitje, waar je samen met je partner herinneringen maakt en successen viert.

Klinkt dit als jouw ideale werkomgeving? Lees dan snel verder, want er is meer.

Ontdek Wat BIGorillas Voor Jou Heeft

Wij geloven dat een unieke benadering van belonen de sleutel is tot succes en tevredenheid. Onze bonusregeling is het perfecte voorbeeld van deze overtuiging. Als al je kosten door ons worden gedekt (salaris, auto, etc.), krijg je ook nog een royale bonus van 30% over de rest van je omzet, die loopt op tot 40% vanaf het derde jaar in dienst. Met deze regeling heb je de kans om extra inkomsten te verdienen tot vele tienduizenden euro’s per jaar, afhankelijk van je expertise. Het is een kans om beloond te worden voor jouw toewijding en deskundigheid op een manier die je elders zelden zult vinden.

Maar daar houdt het niet op. Bij BIGorillas gaan we nog een stap verder in onze toewijding aan het welzijn van dieren, vooral gorilla’s. Voor elke medewerker adopteren we een gorilla via het Wereld Natuur Fonds, waardoor je indirect bijdraagt aan de bescherming van deze prachtige dieren. Gorilla’s, met hun kracht en gratie, inspireren ons in onze missie om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen.

Om je nog meer van deze verbondenheid te laten genieten, krijg je als onderdeel van je beloning een Gorilla Fit-abonnement. Dit geeft je de vrijheid om te sporten, geïnspireerd door de kracht en lenigheid van gorilla’s. Net als deze majestueuze dieren, streven wij ernaar om sterk en veerkrachtig te zijn in alles wat we doen.

Bij BIGorillas draait het niet alleen om belonen; het gaat om het creëren van een hechte gemeenschap waarin iedereen telt en bijdraagt aan elkaars succes. Net als gorilla’s leven we in hechte families, waar de zorg voor elkaar centraal staat. Ontdek bij BIGorillas hoe wij jouw talenten erkennen en belonen, en hoe jij deel kunt uitmaken van onze bijzondere gemeenschap.

Ontdek Jouw Verdienpotentieel: BIGorillas versus Traditioneel, Midlance & ZZP

Vaak krijgen wij de vraag hoe het mogelijk is dat wij zo’n flinke bonus kunnen geven en of dit gewoon een midlance-constructie is die wij hanteren. Nee, dat is het niet. Wat wij doen is echter uniek.

We hebben uitgerekend wat je minimaal bij ons kunt verdienen wanneer je via ons werkt op jaarbasis, zonder de bonus mee te rekenen. Hierbij zijn we uitgegaan van een Senior Data Engineer die een uurtarief hanteert van 110 euro. Daarnaast maken wij een vergelijking met BIGorillas, traditioneel, midlance, of als ZZP’er, zodat je een eerlijke vergelijking kunt maken en zelf een beter beeld kunt vormen van de mogelijkheden die je hebt. Ook om de verschillen duidelijk zichtbaar te maken die wij hebben in vergelijking met midlance, traditioneel en ZZP’en.

In deze berekening is ook rekening gehouden met minimaal 2 weken ziekte en op basis van een 40 uurig werkweek. De tabel vergelijkt verschillende arbeidsmodellen op basis van salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden, verzekeringen en extra’s. BIGorillas biedt het meest uitgebreide pakket aan voordelen, inclusief een vast salaris en diverse secundaire voordelen. Het flexmodel (Midlance) biedt minder voordelen dan het traditionele model, maar meer dan het ZZP-model, en biedt een combinatie van flexibiliteit en enkele secundaire voordelen. ZZP’ers hebben de meeste vrijheid, maar ook de meeste verantwoordelijkheden en risico’s, en moeten zelf alle secundaire voorwaarden regelen.

In het voorbeeld gaan we uit van het minimale inkomen bij alle drie de varianten. Zoals je kunt zien, kun je bij BIGorillas minimaal €85.140 per jaar verdienen, zonder de bonus mee te rekenen. Dat terwijl je in een Midlance-constructie minimaal slechts €32.800 uitkomt en als ZZP’er zelfs op €0,-!

Wat je minimaal kunt verwachten: 

Bij BIGorillas ben je wel altijd zeker van een heel goed inkomen. En lees verder, want dat goede inkomen kan zelfs veel hoger uitvallen.

Wat je maximaal kunt verwachten:

Hoewel het bruto salaris bij BIGorillas misschien niet het hoogst is, bieden we een breed scala aan secundaire arbeidsvoorwaarden en extra’s die van grote waarde kunnen zijn voor jou als werknemer. Denk aan zaken zoals onkostenvergoedingen, opleidingsmogelijkheden, pensioenvoorzieningen, mobiliteitsvergoedingen en extra bonussen van 30% tot 40% van je inkomen.

Bovendien bieden we ondersteuning op gebieden zoals verzekeringen, waaronder een AOV met dekking voor het volledige salaris bij ziekte, en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Ook kunnen we administratieve ondersteuning bieden, wat kan helpen bij een vlot verloop van je werkzaamheden.

In het onderstaande voorbeeld moet het bedrag van “Zelf te regelen” bij zowel het Flexmodel als bij de ZZP kolom afgetrokken worden van het bruto jaarbasis om er een beter beeld van te vormen.

In onze wereld draait alles om jouw groei en bloei als professional.
Terwijl sommige bedrijven zich richten op het hoogste bruto jaarsalaris, leggen wij de focus op de totale ervaring die we onze werknemers bieden.

Bij BIGorillas streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin werknemers niet alleen kunnen groeien, maar ook kunnen bloeien.
Onze missie is duidelijk: we willen een plek zijn waar talent groeit en waar individuen hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Hoe doen we dat? We beginnen met een competitief bruto salaris, maar dat is slechts het begin. Wat ons echt onderscheidt zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden en extra’s die we aanbieden. Denk aan uitgebreide opleidingsmogelijkheden, mobiliteitsvergoedingen en een AOV met dekking voor het volledige salaris bij ziekte.

Onze voordelen hebben niet alleen invloed op je werk, maar ook op je leven daarbuiten. We begrijpen dat flexibiliteit essentieel is, daarom bieden we flexibele werktijden, locaties en maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw behoeften en doelen.

Bij BIGorillas investeren we niet alleen in het hier en nu, maar ook in jouw toekomst. Met loopbaanontwikkelingsprogramma’s, mentorship en groeimogelijkheden, helpen we jou om jouw volledige potentieel te bereiken.

Onze voordelen zijn een weerspiegeling van onze toewijding aan het welzijn en de ontwikkeling van onze werknemers.
We nodigen je uit om de mogelijkheden bij BIGorillas te overwegen en deel uit te maken van ons team van gedreven professionals die streven naar succes en groei.

Ontdek vandaag nog de wereld van BIGorillas en laat ons jouw groei en bloei ondersteunen.
Heb je vragen of wil je meer informatie? We staan klaar om je te helpen!

Word jij onze nieuwe Gorilla?