Groei met Datakracht: Ontdek de Sterke Mogelijkheden bij BIGorillas

In de weelderige jungle van de IT-wereld, waar uitdagingen als dikke datasets tussen de bomen slingeren en kansen als zonnestralen door de bladeren breken, staat BIGorillas als een onwrikbaar rotsblok. Maar onze ware kracht schuilt niet alleen in onze stabiliteit, maar in onze toewijding aan de groei van individuen – en dat geldt ook voor jou.

Waarom zou je kiezen voor een carrière bij BIGorillas? Omdat wij geloven dat het bij ons draait om mensen. Hier bij BIGorillas zijn wij niet alleen toegewijd aan het ondersteunen van professionals, maar aan het koesteren van hun groei en ontwikkeling. Een van onze fundamentele kernwaarden is kennisdeling.

Elk lid van ons team krijgt niet alleen uitdagende consultancy-werkzaamheden en projecten voorgeschoteld, maar ook de ruimte om zichzelf te ontplooien en ideeën te verwezenlijken. Wij zijn jouw kompas op het pad van persoonlijke groei, en we bieden je de nodige middelen en tijd om te investeren in je ontwikkeling. Maar de groei stopt niet bij individuele inspanningen.

Data-Driven Groei: Ontdek de Bonusmogelijkheden bij BIGorillas

Bij BIGorillas geloven we in het koesteren van talent en het belonen van prestaties. Daarom hebben we een overzichtelijke tabel samengesteld die de groeimogelijkheden van onze consultants laat zien gedurende de eerste drie jaar bij ons. Dit geeft niet alleen een duidelijk beeld van het financiële aspect, maar ook van de secundaire voordelen die we bieden, zoals mobiliteitsvergoedingen, mobiele telefoons, laptops, opleidingsmogelijkheden, en meer. In onderstaande voorbeelden gaan we uit van 1768 gewerkte uren, 25 vakantiedagen en 2 weken ziekte. In het eerste jaar ontvang je een bonus van 30%, in het tweede jaar 35% en in het derde jaar 40%. Dit voorbeeld belicht slechts een deel van de voordelen van ons bonusmodel. Zelfs zonder salarisverhoging laat het zien hoe ons systeem van jaarlijkse bonussen aanzienlijke groei kan stimuleren. En vergeet niet, in werkelijkheid kun je ook nog een salarisverhoging verwachten. Ons bonusmodel biedt dus niet alleen beloningen, maar opent ook de deur naar een toekomst vol mogelijkheden en verbeteringen.

Voor junior consultants bieden we een solide basis om je carrière te lanceren, met een focus op leren en ontwikkelen. Onze beloningstabel voor juniors laat zien hoe we je zullen ondersteunen tijdens je eerste jaren bij BIGorillas, met aantrekkelijke salarissen, secundaire voordelen en groeimogelijkheden die zijn afgestemd op jouw behoeften en ambities.

Neem eens een kijkje in onderstaande tabel om te zien hoe je al in het derde jaar een aanzienlijke vooruitgang kunt ervaren. Met een bonus van 30% over de rest van je omzet, die toeneemt tot 40% vanaf het derde jaar, kun je als Junior Consultant binnen drie jaar maar liefst €7.000 extra aan bonus verdienen. Hoewel dit voorbeeld geen rekening houdt met mogelijke salarisverhogingen, illustreert het de aanzienlijke voordelen van ons bonusmodel. Zelfs onder gelijke omstandigheden kun je een aanzienlijke stijging verwachten.

Junior Consultant:

Als medior consultant kun je bij BIGorillas rekenen op een verdere groei van je carrière en beloning. Onze beloningstabel voor mediors toont hoe we jouw expertise en ervaring waarderen met competitieve salarissen, secundaire voordelen en kansen voor professionele ontwikkeling die je helpen om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Medior Consultant:

Voor senior consultants streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin jouw ervaring en leiderschap worden erkend en gewaardeerd. Onze beloningstabel voor seniors laat zien hoe we jouw bijdragen aan BIGorillas belonen met aantrekkelijke salarissen, secundaire voordelen en mogelijkheden voor verdere groei en ontwikkeling, zodat je kunt blijven excelleren in je carrière.

Senior Consultant:

Of je nu aan het begin staat van je carrière, op het middenpunt bent, of al een ervaren professional bent, bij BIGorillas streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin jouw groei en succes worden gekoesterd. Met onze beloningstabellen en groeimogelijkheden bieden we een duidelijk traject voor jouw professionele ontwikkeling, zodat je kunt groeien en excelleren in onze jungle van mogelijkheden.

Jouw Groei, Onze Passie: Ontdek de Jungle van Mogelijkheden

Net zoals een jonge gorilla snel groeit en sterker wordt in de weelderige omgeving van zijn leefgebied, zo maak je bij BIGorillas een steile groeicurve door.
Hier geloven we in ‘learning by doing‘, waarbij elke uitdaging een kans is om te leren en te groeien.

En net zoals een gorilla niet alleen groeit door zijn eigen inspanningen, maar ook door de ondersteuning van zijn troep, zo groei jij bij BIGorillas niet alleen door jouw eigen toewijding, maar ook door de investeringen van ons team en onze opdrachtgevers.

Onze bedrijfscultuur is doordrenkt met deze waarden, waardoor we niet alleen een sterker bedrijf worden, maar ook een gemeenschap die de groei en ontwikkeling van elk individu koestert.

Dus, als je op zoek bent naar een plek waar groei niet alleen wordt aangemoedigd maar ook wordt gevierd, waar uitdagingen worden gezien als kansen en waar jouw ontwikkeling centraal staat, dan ben je bij BIGorillas aan het juiste adres.

De Weg naar Succes in de Wereld van Data

In de moderne werkjungle lijkt elke stap soms een gevecht tegen obstakels en uitdagingen. Overweeg je een carrièreswitch? Bij BIGorillas begrijpen we de twijfels en angsten die hiermee gepaard gaan. We weten hoe moeilijk het is om je comfortzone te verlaten, maar we geloven dat verandering groei brengt.

Bij BIGorillas sta je er niet alleen voor. We zijn er om je te begeleiden op jouw datareis, om samen obstakels te overwinnen en uitdagingen om te zetten in kansen. We bieden niet alleen boeiende carrièremogelijkheden en ondersteuning, maar ook een stimulerende omgeving waarin je je volledige potentieel kunt bereiken.

Dus, als je vastbesloten bent om de volgende stap te zetten in je datareis en een nieuwe weg in te slaan, onthoud dan dat je bij BIGorillas niet alleen bent. Wij staan klaar om je te verwelkomen in onze wereld van mogelijkheden, waar we samen elk obstakel kunnen overwinnen en elke uitdaging kunnen omzetten in groei. Bereid je voor op een opwindende ontdekkingsreis naar een veelbelovende toekomst – samen met ons.

Word jij onze nieuwe Gorilla?

Meest Gestelde Vragen over Jou Groei bij BIGorillas

 • Hoe werkt het verdienmodel bij BIGorillas?

  Bij BIGorillas werken we met een verdienmodel dat onze professionals beloont op basis van hun prestaties en loyaliteit. In het eerste jaar ontvang je een royale bonus van 30% over de rest van je omzet. Naarmate je bij ons blijft en groeit, stijgt deze bonus naar 35% in het tweede jaar en naar 40% in het derde jaar. Deze progressieve bonusstructuur biedt je de kans om je inkomsten te vergroten naarmate je meer ervaring opdoet en je expertise ontwikkelt. Het is een manier waarop we onze waardering tonen voor jouw toewijding en bijdrage aan ons team.

  Voor meer gedetailleerde informatie over ons verdienmodel, nodigen we je uit om onze pagina te bezoeken: BIGorillas Verdienmodel

 • Wat gebeurt er als ik geen opdracht heb? Moet ik dan mijn loon terugbetalen zodra ik weer aan een opdracht werk?

  Nee, dat is onze verantwoordelijkheid. Bij BIGorillas streven we niet alleen naar het vinden van opdrachten voor jou, maar we moedigen ook actief jouw professionele groei en ontwikkeling aan. Dus als je tijdelijk geen opdracht hebt, betalen wij zonder problemen jouw loon door, zodat je de tijd kunt nemen om certificaten te behalen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en jezelf verder te ontwikkelen. En het mooie is dat je dit later niet hoeft terug te betalen wanneer je weer aan een opdracht werkt. We nemen graag deze zorg uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het verbeteren van je expertise en het bereiken van nieuwe hoogten in jouw carrière.

 • Wat is de reisafstand?

  De reisafstand varieert afhankelijk van de specifieke opdracht. In de huidige praktijk is de standaard meestal één of twee dagen per week op locatie bij de opdrachtgever. We begrijpen dat reisafstand belangrijk kan zijn, daarom bespreken we dit samen met jou en houden we rekening met jouw voorkeuren. Op deze manier voorkomen we verrassingen en streven we naar een transparante communicatie, wat voor ons van groot belang is.

 • Hoe werkt het met vakantiedagen bij BIGorillas?

  Bij BIGorillas bieden we onze medewerkers 25 betaalde vakantiedagen aan. Als je behoefte hebt aan een langere vakantieperiode, ben je vrij om dit te regelen. Het is echter belangrijk om te weten dat als je meer dan 25 dagen vakantie wilt opnemen, dit dagen zijn waarop geen loon wordt uitbetaald. We moedigen een goede balans tussen werk en privé aan en willen dat onze medewerkers de flexibiliteit hebben om van vrije tijd te genieten wanneer ze dat nodig hebben.

 • Moet ik zelf op zoek gaan naar projecten bij BIGorillas?

  Bij BIGorillas streven we ernaar om onze medewerkers actief te betrekken bij het vinden van geschikte projecten. We moedigen initiatief aan en bieden ondersteuning en begeleiding bij het vinden van projecten die aansluiten bij je vaardigheden en interesses.
  Bij BIGorillas hoef je zelf geen projecten te zoeken. Ons team staat klaar om projecten te vinden die perfect bij jou passen. Als je echter zelf projecten wilt vinden, is dat mogelijk, maar niet vereist.

 • Moet ik de opdracht accepteren bij BIGorillas als ik de opdracht niet zie zitten?

  Nee hoor! Bij BIGorillas gaan we voor langdurige samenwerkingen. We hebben een manier van werken die daar perfect bij past. Als een opdracht niet helemaal jouw ding is, regelen we gewoon een nieuwe. Zo simpel is het bij ons!

 • Hoe werkt het met pensioen bij BIGorillas?

  Bij BIGorillas helpen we je met het opbouwen van een pensioen door 5% over je salaris maandelijks bij te dragen. Dit bedrag wordt maandelijks op je rekening gestort en je hebt de vrijheid om zelf te bepalen hoe je het inlegt bij een pensioenfonds naar keuze. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een individueel pensioenplan op te stellen dat volledig aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften. We streven ernaar om onze medewerkers financiële zekerheid te bieden voor de toekomst en staan klaar om je te ondersteunen bij het plannen van een solide pensioen.

 • Wat voor contract krijg ik bij BIGorillas?

  Bij BIGorillas bieden we verschillende contractopties aan, afhankelijk van je situatie en voorkeuren.
  We streven ernaar om flexibele en transparante contracten aan te bieden die passen bij jouw behoeften en de behoeften van het project.

 • Hoe wordt mijn uurtarief bepaald bij BIGorillas?

  Bij BIGorillas wordt je uurtarief bepaald op basis van verschillende factoren, waaronder je ervaring, vaardigheden en de aard van het project waaraan je werkt. We streven ernaar om eerlijke en marktconforme tarieven aan te bieden die recht doen aan de waarde die je toevoegt aan onze projecten.

 • Is het mogelijk om parttime te werken bij BIGorillas?

  Ja, bij BIGorillas is het zeker mogelijk om parttime te werken. We begrijpen het belang van flexibiliteit en streven ernaar om onze medewerkers in staat te stellen een goede balans tussen werk en privé te vinden. Daarom bieden we de mogelijkheid om aan projecten bij onze klanten te werken voor 32, 36 of 40 uur per week, afhankelijk van jouw voorkeur. Geef ons simpelweg je gewenste aantal werkuren door, en wij zullen ons best doen om een opdracht te vinden die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Op die manier kun je optimaal presteren en genieten van een gezonde balans tussen werk en privé bij BIGorillas.

 • Wat gebeurt er als ik (langdurig) ziek ben bij BIGorillas?

  Bij BIGorillas begrijpen we dat gezondheid prioriteit heeft. Daarom zorgen we ervoor dat je goed wordt opgevangen als je langdurig ziek bent. Bij BIGorillas ben je verzekerd van een inkomen tijdens ziekteperiodes. We bieden ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat je de zorg en hersteltijd krijgt die je nodig hebt, zodat je daarna weer aan de slag kunt gaan.